V okviru izvajanja šolanja na daljavo želimo, da skladno z vašimi načrti, vključujete tudi vsebine prometne vzgoje in varnega sodelovanja v prometu. 

Zato bi vas želeli povabiti, da uporabite tudi vsebine Učenja prometne vzgoje na daljavo, ki smo jih pripravili za vas in učence ter so trenutno dostopne preko spletnih strani (kmalu le na Portalu SPV za registrirane uporabike): klik .

Na njih najdete vsebine tako za prvo, drugo in tretjo triado, prav tako so pripravljene predstavitve, informacije za učitelje oz. starše ter posebej naloge za učence kot učni listi. Na razpolago je tudi veliko video vsebin.

Vabimo vas tudi, da spremljate informacije in obvestila na Portalu SPV, ki smo ga v začetku letošnjega leta nadgradili tudi z vsebinami posebej namenjenimi šolam in prometni vzgoji . Spletni Portal SPV se nahaja na povezavi: https://portalspv.avp-rs.si/ , kjer najdete vse potrebne informacije s področja preventive in prometne vzgoje, informacije pa bomo tudi sproti dopolnjevali. Vsebine učenja na daljavo bodo kmalu dosegljiva le na tem naslovu in sicer le za registrirane uporabnike (Knjižnica vzgojnih gradiv)

Veseli bomo vašega odziva, lahko pripravite tudi kakšno novico, ki jo bomo z veseljem objavili na portalu, če pa ste že registrirani uporabnik jo lahko objavite sami (objava novice). Na portalu lahko sicer objavite in shranite za svoje potrebe še marsikaj drugega.

Pišite nam lahko na: prometna.vzgoja@avp-rs.si  .