Predstava Pasavček je tudi v novembru 2022 razveselila skupine, ki so se v lanskem šolskem letu izjemno izkazali v uspešnosti projekta Pasavček. V predstavi je poudarek na vsebinah varnega ravnanja v prometu, saj Pasavček na zabaven in igriv način uči o prometu in cestno-prometnih pravilih ter pomembnost uporabe varnostnega pasu.

V novembru je predstava Pasavček obiskala še 6 skupin iz Stične in Črnomlja. Med 13. in 28. oktobrom 2022 se je predstave Pasavček, ki jo organizira Javna agencija RS za varnost prometa, razveselilo več kot 15 skupin. Od slednjih izvedenih predstav smo na AVP prejeli pozitivne vtise otrok in strokovnih delavk;

»Izjemna pohvala in zahvala gospe Tini za izjemno lutkovno predstavo. Učenci in učiteljice smo uživali, sodelovali in se prepustili Pasavčku, da nam je popestril četrtkovo dopoldne. Veseli me, da sodelujemo pri projektu Pasavček in da ste na AVP opazili naš trud. Najlepše se zahvaljujem za podarjeno lutkovno igrico.« (Učiteljica iz OŠ Trbovlje)

»… spomin na vašo predstavo Pasavček v našem vrtcu Miklavž pri Ormožu in pa Kog je še vedno zelo živ. Vse kar lahko rečem, krasna predstava, odlična izvedba - vsa pohvala gospe, ki jo je izvajala, res zna odlično popeljati otroke v zgodbo. Skratka me vzgojiteljice in otroci smo uživali. Iz srca vam hvala!«  (Strokovna delavka iz OŠ Miklavž pri Ormožu)