Spoštovani,

Agencija za varnost prometa si je pri delu z mladimi postavila pomemben cilj - v prihodnje povečati interes in udeležbo tako šol kot učencev na državnih tekmovanjih "Kaj veš o prometu". Nove generacije zahtevajo nove pristope tudi pri univerzalnih vsebinah kot je promet, zato pripravljamo prenovo programa. 

Načrtujemo, da bo naslednje, že prenovljeno državno tekmovanje "Kaj veš o prometu", zadnjo soboto v maju naslednje leto in sicer 31. maja 2025. Poziv za tekmovanje bomo objavili v marcu 2025.
Vsi tisti, ki ste ali še boste letos organizirali kvalifikacijska tekmovanja boste najboljše tekmovalce lahko prijavili na napovedano tekmovanje.

Skupaj z Vami želimo narediti tekmovanje s častitljivo tradicijo v prihodnosti še boljše, zato Vas vabimo, da izpolnite anketo v prilogi. Veseli bomo vaših predlogov, kako organizacijsko in vsebinsko nadgraditi tekmovanje s ciljem, da privabimo k sodelovanju več šol in učencev in tako pripomoremo k večji prometni varnosti mladih in vseh udeležencev v prometu.


https://avp-rs.1ka.si/kaj-ves-o-prometu