Vabilo na konferenco za večjo varnost kolesarjev

Avtor: AVP

OKROGLA MIZA ZA VEČJO VARNOST KOLESARJEV V SLOVENIJI

Četrtek, 17. maj 2018, 09:30 – 14:30

Državni Svet Republike Slovenije

Šubičeva ulica 4, 1000 Ljubljana

Javna agencija RS za varnost prometa v sodelovanju z Državnim Svetom Republike Slovenije  in Slovensko-švedskim društvom organizira strokovno okroglo mizo, ki bo potekala v prostorih Državnega Sveta Republike Slovenije. Vsebina je namenjena oblikovalcem politik, zasebnem sektorju in širši zainteresirani javnosti.

Beseda bo tekla o možnostih razvoja sistemskega pristopa k izboljšanju varnosti kolesarjev v Sloveniji. Razprava bo osvetlila različne ukrepe za reševanje različnih izzivov varnosti kolesarjev in odgovorila na različna vprašanja, s katerimi se srečujejo upravljavci cest pri umeščanju kolesarski poti, kot so npr. predpisi za projektiranje, gradnjo kolesarske infrastrukture, vodenje kolesarjev, predstavili bomo tudi dobre prakse doma in v tujini, zdravstveni vidik kolesarjenja, vzgoja v cestnem prometu ipd.

Udeležba na strokovni okrogli mizi je brezplačna, vendar je število mest omejeno.

Informacije o strokovni okrogli mizi lahko dobite tudi na elektronskem naslovu: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. do 8. maja 2018.

Zagotovljeno bo simultano prevajanje iz slovenščine v angleški jezik ter obratno. Zaradi vstopnih formalnosti v Državni Svet RS vas prosimo, da se držite ure registracije na okroglo mizo.

Več o tem se nahaja v prilogi.

PRIJAVA (KLIK)